ĆITIĆ GRADNJA d.o.o. Split
Pujanke 24a
21000 Split
Hrvatska

DOBRO DOŠLI!

Obratite nam se s povjerenjem

Najbitniji faktori za investitora su cijena same gradnje, brzina i kvaliteta izvođenja građevinskih radova. Ćitić gradnja d.o.o. svojim dugogodišnjim iskustvom upravo to jamči.Bez ideje ništa ne počinje. Bez rada ništa ne završava... No, put od ideje do njenog ostvarenja u obliku sagrađenog objekta može biti poput pravog labirinta. Pronaći zemljište, srediti vlasničko-pravne odnose, ishoditi sve potrebne dozvole... već vam je dosta? A to je tek početak priče.U lakšem postizanju zacrtanog cilja može vam pomoći naš tim, koji će za vas obaviti sve moguće (i nemoguće) poslove u području konzaltinga, projektiranja, gradnje i prodaje.Ne znate što vam je cilj? Imate bezbroj želja i vizija? Nema problema, to nam je specijalnost: postavljanje ciljeva za naše klijente. I smišljanje načina da se ostvare.


Gradimo zajedno

Ne gradimo kule u oblacima... ali ne zato što to ne bismo mogli! Naša filozofija je da ne ostvarujemo neprofitabilne projekte za naše klijente.Danas, kad svi brinu samo o vlastitoj zaradi, možda ova filozofija izgleda čudno, no mi doista vjerujemo da "nije u šoldima sve". Zarada jest bitna, ali je bitan i onaj osjećaj da smo svojim znanjem pomogli da se na najbolji način ostvare vaši planovi.Dakle, ako tražite pouzdanog i fleksibilnog partnera koji će o vašim interesima brinuti jednako kao o svojim, došli ste na pravo mjesto.S dugom tradicijom gradnje izgradili smo mnogobrojne objekte različitih namjena. Nadamo se da ćete i Vi postati jedan od naših zadovoljnih klijenata.

PREKO 35 GODINA ISKUSTVA U GRADITELJSTVU!

15 godina radimo kao privatna građevinska tvrtka.Radovi koje najčešće izvodimo su radovi u visokogradnji kao što su stambeno-poslovni objekti, hale i industrijski objekti, poslovni centri, hoteli, apartmani, višestambene građevine i obiteljske kuće. Isto tako gradimo i bazene, šetnice, uređujemo različite terene, zatim vršimo sanacije, adaptacije, rekonstrukcije.Gradimo od temelja do krova, roh-bau ili ključ u ruke.Strojevi, alati, oprema i dugogodišnje iskustvo naših djelatnika koje je stečeno kako na našim gradilištima, tako i na gradilištima u inozemstvu, čini nas efikasnima u graditeljstvu.Kontinuirano, korektno i kvalitetno surađujemo s renomiranim proizvođačima i dobavljačima materijala i opreme, te sa nekoliko renomiranih bankarskih kuća. Za sve vrste građevinskih radova po potrebi možžemo angažžirati i dodatne kapacitete naših stalnih suradnika, tvrtki sa iskustvom, s kojima godinama surađujemo.

Obratite nam se s povjerenjem!

"ĆITIĆ GRADNJA" d.o.o.
dir. Ante Lovrić