ĆITIĆ GRADNJA d.o.o.

O nama

Naša stručnost oblikuje građevinske snove

30 godina iskustva u graditeljstvu​

Ćitić gradnja d.o.o. Split je građevinska tvrtka u privatnom vlasništvu kojom upravljaju direktor i prokurist. Trideset godina smo prisutni u graditeljstvu, a pod nazivom Ćitić gradnja d.o.o. od 2002. godine kada je tvrtka i osnovana.

Radovi koje najčešće izvodimo su radovi u visokogradnji kao što su stambeno-poslovni objekti, industrijski objekti, poslovni centri, hoteli, apartmani, višestambene građevine i obiteljske kuće. Isto tako gradimo i bazene, šetnice, uređujemo različite terene te vršimo sanacije, adaptacije, rekonstrukcije. Nudimo kompletnu izgradnju objekata.

Kontinuirano surađujemo s renomiranim proizvođačima i dobavljačima materijala i opreme te angažiramo provjerene i stalne suradnike za sve vrste potrebnih radova i usluga.

Strojevi, alati, oprema i dugogodišnje iskustvo naših djelatnika koje je stečeno kako na našim gradilištima, tako i na gradilištima u inozemstvu, čine nas efikasnima u graditeljstvu.

Imamo znanje kako sagraditi Vaš dom

Tvrtka Ćitić gradnja d.o.o. počela je sa dvadesetak radnika i izgradnjom manjih objekata. Zahvaljujući povjerenjima investitora, stručnosti i iskustvu koje smo stjecali, sve smo više rasli i ulagali u ljudske potencijale, strojeve i opremu, što i danas činimo. Iza nas stoje stručnost i dugogodišnje iskustvo, izgrađeni objekti, zadovoljni investitori i suradnici. Sve ovo daje nam sigurnost da Vam možemo reći: „Ako želite graditi, obratite nam se s povjerenjem!“

Ćitić gradnja d.o.o. Split
Ante Lovrić, direktor