ĆITIĆ GRADNJA d.o.o.

Ova stranica Vas obavještava o našim pravilima u vezi s prikupljanjem, korištenjem i otkrivanjem osobnih podataka kada koristite našu uslugu. Vaše podatke nećemo koristiti niti dijeliti ni s kim osim na način opisan u ovim Pravilima privatnosti. Vaše osobne podatke koristimo za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem usluge pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovom politikom.

Prikupljanje i korištenje podataka

Dok koristite našu uslugu, možemo od Vas tražiti da nam dostavite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju. Podaci koji mogu identificirati osobu (“Osobni podaci”):

  • Ime i prezime
  • Email adresa
  • Broj telefona
 
Bilježenje podataka

Prikupljamo informacije koje Vaš preglednik šalje kad god posjetite našu uslugu (“Data log”). Ovi podaci mogu uključivati informacije kao što su adresa internetskog protokola (“IP”) Vašeg računala, vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum Vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama i druga statistika.

Kolačići

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka, koji mogu uključivati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju u Vaš preglednik s Web stranice i pohranjuju na tvrdi disk Vašeg računala. Koristimo “kolačiće” za prikupljanje informacija. Možete uputiti svoj preglednik da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše usluge.

Sigurnost

Sigurnost Vaših osobnih podataka važna nam je, ali imajte na umu da nijedna metoda prijenosa putem interneta ili metoda elektroničke pohrane nije 100% sigurna. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu Vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.

Vaša prava

Imate pravo na informacije o obradi Vaših osobnih podataka, povlačenje svoje privole u bilo koje vrijeme, ispravak ili dopunu Vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni, brisanje Vaših osobnih podataka kada više nisu potrebni za gore navedene svrhe, prijenos Vaših osobnih podataka u strukturiranom obliku te podnošenje prigovora tvrtki Ćitić gradnja d.o.o na adresu: Pujanke 24A, 21000 Split, ili na mail citic.gradnja@gmail.com ili nadležnom državnom tijelu.

Korištenjem ove Web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti, tj. dajete izričitu privolu da tvrtka Ćitić gradnja d.o.o. prikuplja i dalje obrađuje Vaše osobne podatke, kao i sve druge podatke za koje sazna pružanjem svojih usluga sukladno zakonskim propisima, a sve u skladu s definiranom svrhom u ovim pravilima. Također potvrđujete da ste upoznati sa svim bitnim podacima o  tvrtki Ćitić gradnja d.o.o. kao i o uslugama i proizvodima koje pruža.

Pravo na podnošenje prigovora nadležnom tijelu

U svakom trenutku možete uložiti žalbu izravno nadležnom nadzornom tijelu: Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP), Martićeva 14, Zagreb, kontakt: +385 (0)1 4609 999, azop@azop.hr , www.azop.hr.

Privola

Potvrđujem da sam upoznat/a sa svim relevantnim informacijama o tvrtki Ćitić gradnja d.o.o. i uslugama i proizvodima koje pruža. Ovim dajem izričitu privolu da tvrtka Ćitić gradnja d.o.o. prikuplja i dalje obrađuje moje osobne podatke, kao i sve druge podatke za koje sazna pružanjem svojih usluga sukladno zakonskim propisima, a sve u skladu s definiranom svrhom.

Promjene ovih pravila privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati našu Politiku privatnosti. Obavijestit ćemo Vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila privatnosti na ovoj stranici. Savjetujemo vam da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti radi eventualnih promjena. Promjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim Pravilima privatnosti, obratite nam se.

Ćitić gradnja d.o.o.

Pujanke 24A, 21000 Split
citic.gradnja@gmail.com
+385 (0) 21 378 998
+385 98 983 3469